Om GodeVideoer.dk


GodeVideoer.dk er en opsamling af de bedste videoer fra YouTube.
Videoerne her på siden er opdelt i 3 kategorier: Sjove, imponerende og skræmmende


Vi prøver at finde videoer til alle kategorierne, men konsekvent tilføjer vi flere videoer til kategorien sjove og imponerende, da vi helst ser denne side som et hyggeligt sted at være.


Historietimen

Mit navn er Christian. Denne side har været en ide jeg fik i april 2008. Siden startede stille ud og var i første omgang en lille samling videoer på omkring 40 stk der var samlet på et subdomæne, men den blev alt for besværlig at opdatere og jeg ville egentlig også have, at den skulle have sit eget domæne. Så i forbindelse med køb af domæne, bestofyoutube.dk, så synes jeg også siden kunne bruge et designløft samt et helt nyt system. Det blev så til siden du ser til højre, som åbnede 18. februar 2009.

Det design du ser på nu, kom på nettet lidt efter sidens 1års fødselsdag, nemlig den 20. marts 2010. Designet blev lavet på baggrund af erfaring fra den tidligere side. Der er kommet mere forkus på det som det handler om, nemlig videoerne. Der bliver listet flere videoer pr side og selve afspilleren af videoen er blevet større.

Siden startede faktisk med at hedde kippe.dk/youtube i de første par måneder, derefter købte jeg domænet bestofyoutube.dk som siden lå på i over 2 år. Jeg blev dog kontaktet af Google og bedt om at ændre domænenavnet, hvis jeg ville blive ved med at vise Google Adsense annoncer, da "youtube" var en del af domænenavnet og dermed var i stid med deres politikker.


Optimering?

Der er lagt stor vægt på at siden skal fungere for så mange af dem der besøger den, som så muligt. Derfor er designet testet og virker i følgende browsere:Selvom GodeVideoer.dk virker optimalt i overnævnte browsere, sikkert også i flere, så vil vi gerne anbefale Googles nye hurtige browser, Google Chrome, som du kan hente gratis. Læs mere om Google Chrome.


GodeVideoer.dk på mobilen

Vi har gjort alle videoerne fra GodeVideoer.dk tilgængelige på på din mobiltelefon! Vi har skåret siden helt ind til benet, så du kun kan se videoerne. Det er kun nyere modeller af smartphones som kan bruge siden, da der ikke er så mange ældre mobiltelefoner der kan afspille youtubevideoer. Vær opmærksom på at det kræver meget data at se en video over mobilen, så det er en god ide at være koblet på et Wi-Fi netværk. Besøg siden på m.godevideoer.dk

Søg efter en video

Seneste nyt

GodeVideoer.dk fylder 3 år i dag, 18. februar. Vi fortsætter det hastige tempo med ny video på hjemmesiden hver eneste dag... læs mere Skrevet: 18/02/2012

Tilfældig video

Spiller trommer på motorvej
Tilfældig video 5.528 visninger
0 kommentarer
Tilføjet 04/10/11Copyright - Alle rettigheder forbeholdes - GodeVideoer.dk 2009-2023 - Sitemap