Alle nyheder


18/02/2012 | Godevideoer.dk har fødselsdag - 3 år GodeVideoer.dk fylder 3 år i dag, 18. februar. Vi fortsætter det hastige tempo med ny video på hjemmesiden hver eneste dag på året. Dette har fået siden op på imponerende 796 videoer i skrivende stund.

Vi kan se at I stadig er aktive derude! Hele 960.105 sidevisnigner er det blevet til i løbet af det sidste års tid, men skal vi ikke gå efter +1 million næste år? Vi vil i hvert fald gøre vores til at siden er et besøg værd!


14/05/2011 | Opdateret YouTubeafspiller og Facebook nyt Vi har længe kørt med en forældet YouTube afspiller her på GodeVideoer.dk. YouTube afspilleren er den afspiller man ser vores videoer med, og det er derfor skønt at vi nu kan meddelse at den er blevet opdateret til nyeste version.

I den gamle YouTube afspiller havde man kun mulighed for at skrue op og ned for lyden og spole i videoen. I den nye afspiller er farverne blevet en smule lysere og udover de funktioner man havde i den gamle afspiller, kan man nu åbne videoen på YouTube, slå meddelser til eller fra og måske bedst af alt - se videoen i fuld skærm.

Vi har også fået tilføjet en "synes godt om" boks ude i menuen til højre. Vi håber du vil trykke "synes godt om" til vores hjemmeside. Vi skriver løbende små vigtige opdateringer på vores facebookside så du kan følge med i hvad der sker her på siden.


13/03/2011 | Bestofyoutube.dk skifter navn til GodeVideoer.dk Vi er blevet kontaktet af Google og bedt om at ændre vores domænenavn, hvis vi fremover vil vise Google Adsense annoncer, da "youtube" er en del af vores domænenavn og dermed er i strid med Googles programpolitik.


Denne side lever på grund af annoncer og derfor er vi blevet nød til at følge Google´s anvisninger og har nu skiftet navn til godevideoer.dk. Hvis man fremover forsøger at besøge siden via den gamle adresse, bliver man automatisk viderestillet til den nye. Vi håber I vænner jer hurtigt til det nye navn! Vi ses på www.godevideoer.dk.


17/01/2011 | Best Of YouTube iPhone app Best Of YouTube har nu fået sin egen iPhone app hvor du kan gå ind og se alle vores videoer fra din iPhone på en nem og overskuelig måde. Dette er kun starten og vi arbejder på nye tiltag og flere funktioner.

Appen er selvfølgelig gratis og kan findes i App Store ved at søge efter "boy dk" eller gå til denne side: http://itunes.apple.com/dk/app/boy-dk/id413903053?mt=8


26/12/2010 | Glædelig jul og godt nytår Vi her på Best Of Youtube vil vi ønske dig en rigtig glædelig jul og godt nytår. Mange tak for i år, vi glæder os til at se hvad Youtube kommer til at byde på, af nye videoer i 2011.

Du er ikke alene her på siden! I løbet af 2010 har vi haft 180.000 besøgende og vi kom op og runde 1.000.000 sidevisninger. Det er fantastisk at se og det vidner om at I godt kan lide at se gode videoer :-) Vi håber og ser frem til endnu en fremgang i 2011. På gensyn til næste år!


04/11/2010 | Samarbejde med goviral.com og ny søgemaskine Vi har valgt at indgå et samarbejde med goviral.com som har en stor samling af virale videokampanger. Det betyder at vi i ny og næ vil tilføje nogle af deres videoer til vores side, såfremt vi altså synes om dem! Vi er på ingen måde tvunget til hvilke af deres videoer vi skal vise, vi vælger selv de bedste ud.
Og selvfølgelig vælger vi kun de af deres videoer som ligger på Youtube.

Hvad kommer det til at betyde for dig?
Det eneste der vil være anderledes er at videoafspilleren ikke vil se ud som du kender den, når du afspiller en video som er fra goviral.com.

Desuden har vi fået forbedret vores søgemaskine og overladt jobbet til dem som virkelig har styr på det - nemlig Google. Prøv at søg efter noget oppe i højre hjørne og du vil med garanti få resultater :-)


03/09/2010 | Vi er klar igen! Nu vender Best of Youtube stærkt tilbage. Vi beklager den lange periode hvor der ikke er blevet lagt nye videoer op på siden. Der er en masse dårlige undskyldninger, men nu er vi klar igen og lægger stærkt ud ved at der er blevet smidt hele 5 nye videoer ind på siden, bare i dag!


06/06/2010 | Ingen nye videoer i øjeblikket Måske har du bemærket at det har set lidt sløvt ud med hensyn til nye videoer på siden inden for de sidste par uger.
Grunden er at jeg er flyttet ind i et nyt hus hvor der ikke er internetadgang endnu. Jeg venter stadig på operatøren skal komme og få ordnet tingene.
Men vær toldmodig, vi har jo stadig over 300 andre videoer her på siden som du kan kigge på imens du venter :-)


02/04/2010 | Aprilsnar! Hvis du synes at det var lidt underligt at vi reklamerede for en video på forsiden, hvor Prins Henrik slår sin hund, ja så har du ret i din mistanke. Vi lavede lidt fis og ballade og satte en video på med "Rick Astley - never gonna give you up", som er en klassik video man bruger til at snyde folk på Youtube.

Vi skal lige understrege at Prins Henrik selvfølgelig ikke slår sine hunde. I hvert fald ikke hvad vi ved af.. Videoen er nu blevet slettet igen.


19/03/2010 | Den nye udgave er åben! Velkommen til den nye udgave af Bestofyoutube.dk. Ja, så skete det endelig, vi har fået lavet en helt ny udgave af siden - som lovet!
Den nye side tager mere udgangspunkt i det som det i virkeligheden handler om, nemlig videoerne. Der bliver vist flere videoer pr side i kategorierne, videoafspilleren er blevet større og nu tilføjer vi en ny video HVER DAG.

Det store skift har også set os nødsaget til at rydde op og starte "forfra". Alle kommentarene fra den gamle side og alle antal visninger her på siden er blevet slettet. Det vil sige at alle videoerne ikke er blevet set en eneste gang og at der ikke er tilføjet kommentarer til videoerne. Så se at kom i gang! :-)

Ellers synes vi bare du skal kigge dig omkring og vænne dig til det nye design. Vi er sikker på at du vil kunne lide det med tiden. Skriv til os hvis der er noget du synes vi bør vide.


18/02/2010 | Vi fylder 1 år Så kom den store dag hvor bestofyoutube fylder 1 år. I dag for præcist 1 år siden åbnede vi denne side med 72 videoer og vi tilføjede nye videoer i ny og næ. Igennem månederne er der blevet fuldt godt med i statistikker over besøgende på siden for at holde øje med aktiviteten. Der er ingen grund til at holde siden kørende hvis ikke vi kan se en fremgang og det har der heldigvis været. Derfor bliver der nu tilføjet nye videoer hver anden dag og vi har faktisk lige, her få dage inden fødselsdagen, rundet 100.000 sidevisninger om måneden.
Vi kan se at der er et behov for denne hjemmeside og at besøgstallet stadig er i fremgang, så derfor kan du som besøgende se frem til en helt ny udgave af siden indenfor relativ kort tid. Som siden er nu, så er placeringen og listningen af videoer ikke optimal og det vil vi arbejde på at finde en løsning på. Vi har også lige sat vores første egen konkurrence i gang hvor du kan vinde en DVD. For at være med skal du foreslå din ynglings video fra Youtube til os. Du kan deltage i konkurrencen her.
Tak fordi du er her og læser dette! Du har fundet det rigtige sted, bliv endelig hængende :-)


08/02/2010 | Nu også med RSS Vi har nu gjort det muligt for dig at opdatere dig om nye videoer hos os ved hjælp af RSS. Du kan se de 3 seneste tilføjede videoer på vores RSS feed, her er linket: bestofyoutube.dk/rss.xml
Ved du ikke hvad RSS er for noget? Så kan du læse mere på Wikipidia her.


24/12/2009 | Glædelig jul og godt nytår Vi håber du får en rigtig god jul og et godt nytår. Tak fordi du er på siden og fordi du læser denne tekst lige nu. Vi vender stærkt tilbage i det nye år med nye funktioner og selvfølgelig en masse nye videoer!


08/11/2009 | Antal visninger på YouTube Der har længe været fejl her på siden med "antal visninger på youtube", men det er nu blevet rettet.
Antal visninger på YouTube er en indikation af hvor mange gange den pågældende video er blevet set på YouTube. Tallet er ikke 100% præcist da vi kun opdatere tallet på videoerne automatisk en gang i døgnet.
Efter denne rettelse burde der også være mærkbar forskel på hastigheden - siderne hentes nu hurtigere.


07/10/2009 | Del dine ynglings videoer på Facebook Nu har vi gjort det mere enkelt at dele vores videoer med dine venner på Facebook.
Alt du behøver at gøre er at finde en video som du synes godt om, og derefter trykke på linket "Del denne video på Facebook". Linket finder du lige under selve videoen.

Vi ønsker dig en fortsat god dag :-)


01/07/2009 | Siden er klar igen Vi beklager meget den fejl der har været på siden, som har gjort at den ikke har kunne bruges de seneste par dage. Derfor har vi et par overraskelser klar til dig, i form af et par nye tilføjelser som vil blive lagt på siden inden for den næste uges tid.


01/07/2009 | Kommentarfunktion på siden Der er nu blevet tilføjet en funktion, så du kan lægge en kommentar til videoerne. Der kan du skrive hvad du synes om videoen eller om du synes godt eller dårligt om den. Der er ikke tilføjet nogen kommentarer endnu, så se at komme i gang :-)


27/06/2009 | Fejl på siden Der er i øjeblikket en ret stor fejl på siden som gør at alle videoer viser den samme video. Problemet opstod natten til 27. juni under en større opdatering af adminstrations delen her på siden. Vi arbejder på problemet og beklager meget.


11/06/2009 | Det går stadig fremad Her på BestOfYouTube oplever vi stadig fremgang i besøgstallet og det er vi rigtig glade for, tusind tak! Vi håber stadig at i er glade for den forholdsvis ofte opdatering af nye videoer på siden. HUSK at der er mulighed for at tilmelde sig et nyhedsbrev, så man får en mail hver gang der bliver tilføjet en ny video til siden. Det gør du ude i menuen til venstre under "Kommer der nyt?" Du er også meget velkommen til at foreslå nye videoer, ved at skrive til os. Linket finder du i toppen, "Kontakt".


18/04/2009 | Video nr. 100 er nu blevet tilføjet! Det er med stor glæde at kunne fortælle at video nr. 100 er blevet tilføjet på siden. Vi fortsætter i samme dur med at tilføje en ny video hver anden dag hvis besøgstallet minimum bliver ved samme niveau. Der har siden denne side åbnede været problemer med logoet, "bestofyoutube.dk" ,for brugere som har brugt Microsoft Internet Explorer 6.0. Det problem er nu løst, så dem der bruger denne udgave vil nu fremover se siden som alle andre ser den. :-)


20/03/2009 | En måned på nettet Der er nu gået en måned siden BestOfYoutube.dk åbnede, ja tiden går hurtigt. Vi håber stadig du kan lide at tilbringe tid på siden. Vi forsøger at holde den opdateret, så den er noget værd at vende tilbage til. Det gør vi ved at lægge en ny video ud på siden hver anden dag. Siden start har vi haft dejlig mange besøgende og vi håber på at det vil fortsætte, endda måske stige? :-) På de seneste 30 dage har der været 3.957 unikke besøgende og hele 29.055 sidevisninger! Tak for hjælpen!


28/02/2009 | Tilføjelser på siden Så er vi kommet igennem den første uge på internettet. Vi har haft lige over 1.000 unikke besøgende og det kan vi takke dig for! Nu hvor vi kan se hvor stor trafikken er, så har vi valgt at sætte kvaliteten endnu mere op, derfor kan vi nu love minimum 3 nye videoer tilføjet på siden om ugen, imod de tidligere 2. Der er blevet lavet en ny underside i bunden af siden. Vi snakker her om "Sitemap" som du egentlig ikke behøver bruge til noget. Den giver bare et godt overblik over filstrukturen på siden. Der er nu også blevet tilføjet en lille reklame ude i venstre side. Dette er gjort da man ikke kan drive en hjemmeside uden nogen form for indtjening. Vi vil dog pointere at det er det eneste sted på siden vi har lagt en reklame så det vil ikke genere dig :-)


20/02/2009 | Det var en god start Nu er Best Of Youtube kommet i gang og det går rigtig godt. Første dag siden var åben havde 271 unikke besøgende valgt at kigge forbi og vi håber der kommer flere! Fortæl endelig jeres venner om siden, så vil vi blive meget glade. Efter åbningen er der kommet en ny underside. Ude i menuen til venstre har vi valgt at lave en "Om siden" side. Så gå derind og læs lidt mere om hvem der står bag og hvad vi har gjort for jer brugere for at i kan få det optimale ud af jeres besøg.


18/02/2009 | Så blev siden endelig klar! Det er med stor glæde at kunne erklære BestOfYoutube.dk for åben! Vi åbner med hele 72, af de bedste videoer fra YouTube, tilføjet på siden! Eftersom siden netop er åbnet, så kan der let gemme sig små fejl hist og her. Derfor har vi brug for din hjælp til at skrive til os, hvis du støder på en fejl. Vi modtager hellere end gerne mails fra dig, hvis du har fundet tastefejl eller måske links som ikke virker. Du kan kontakte os via linket i toppen af siden. "Kontakt". Vi håber du vil kigge rundt på siden og få dig et godt grin! Fortæl endelig dine venner om os, så vil vi blive meget glade! :-)


Søg efter en video

Seneste nyt

GodeVideoer.dk fylder 3 år i dag, 18. februar. Vi fortsætter det hastige tempo med ny video på hjemmesiden hver eneste dag... læs mere Skrevet: 18/02/2012

Tilfældig video

Alternativ vinduesvisker
Tilfældig video 9.372 visninger
0 kommentarer
Tilføjet 03/09/10Copyright - Alle rettigheder forbeholdes - GodeVideoer.dk 2009-2023 - Sitemap